Green Apple School Program - A Metro Initiative

Une soupe, un potage!

  • Project Leader: Janie Deslongchamps
  • School Principal: Dino Spassatempo
  • Number of students 15
  • School Boucher-De La Bruère 7760. rue de La Fontaine, Montréal
Project Photos
No picture available.

The Healthy Idea Post Mortem

Please note the information found below has been published by project leaders and has not been edited by the Metro Team.

The project:

Top page

How we'll spend the $1,000 grant:

. Achat de fruits et légumes. Achat de matériel de cuisine (chaudrons, ustensiles, bols, mélangeur,...). Achat de livres de cuisine. Achat de matériel de diffusion (cartons, crayons, reliures,...)

Top page

How did you hear about us?

Une collègue

Top page

Summary Report

Have you changed the specific nutritional behavior?

Nous avons fait 7 ateliers de cuisine. Les élèves étaient en équipes de deux. Ils ont choisi une recette de potage ou de soupe. Ils ont fait l'épicerie, ont cuisiné la soupe et toute la classe a pu déguster.

Top page

How many students participated?

15

Top page

How did you spend the $1,000?

Achat de fruits et légumes Achat de matériel de cuisine (bols, ustensiles, mélangeur,...) Achat de crayons à porcelaine pour décorer les bols

Top page

What activities to change students’ social environment did you do?

Informer les parents des activités réalisées Partage des recettes

Top page

What activities to change students’ physical environment did you do?

Top page

What other activities did you do?

Top page

What opportunities for feedback did you put in place?

Top page