Green Apple School Program - A Metro Initiative

Fruits et légumes vedette

  • Project Leader: karine voyer
  • School Principal: Marie-Josée Brassard
  • Number of students 19
  • School Du Boisé 396 Pamphile Lemay, Lévis
Project Photos

Adobe® Flash® Player must be installed to support this feature. Download here!

The Healthy Idea Post Mortem

Please note the information found below has been published by project leaders and has not been edited by the Metro Team.

The project:

Top page

How we'll spend the $1,000 grant:

Je compte dépenser cet argent en achetant des fruits et légumes pour les faire découvrir aux élèves et aussi payer un traiteur qui cuisinera le fruit ou légume vedette. Il y aura des moments où je rpésenterai un fruit ou un légume vedette et nous pourrons le déguster et même, exemple la citrouille, manger les graines.

Top page

How did you hear about us?

Cela fait 2 ans que nous faisons des demandes de bourse.

Top page

Summary Report

Have you changed the specific nutritional behavior?

une dizaine. Nous avons découvert des fruits et des légumes différents. Nous en avons appris sur ce fruits et ces légumes nouveaux.

Top page

How many students participated?

19

Top page

How did you spend the $1,000?

Achat de nourriture. Paiement du traiteur.

Top page

What activities to change students’ social environment did you do?

Durant la collation, nous avons dégusté l'aliment vedette.

Top page

What activities to change students’ physical environment did you do?

Top page

What other activities did you do?

Top page

What opportunities for feedback did you put in place?

Top page