Green Apple School Program - A Metro Initiative

Miam! Des bons choix!

  • Project Leader: Martine
  • School Principal: Jérôme Béland
  • Number of students 16
  • School Du Grand-Pavois pavillon St-Yves 521 st-germain , Rimouski
Project Photos
No picture available.

The Healthy Idea Post Mortem

Please note the information found below has been published by project leaders and has not been edited by the Metro Team.

The project:

Top page

How we'll spend the $1,000 grant:

Uniquement à l’achat des aliments et ustensiles.

Top page

How did you hear about us?

Une amie

Top page

Summary Report

Have you changed the specific nutritional behavior?

15 environ. Ateliers de découvertes des aliments, création de déjeuner gaufres, cuisine de sauce à spaghetti et pâtes pour diner italien. Semis de tomates, poivrons, brocoli, courges. Transplantation à prévoir en juin, dès que la température chaude le permettra.

Top page

How many students participated?

16

Top page

How did you spend the $1,000?

Achat des aliments et outils pour la confection des recettes.

Top page

What activities to change students’ social environment did you do?

Informer les parents de la réalisation de votre projet Croque Santé, des objectifs et de ses activités. Profitez de cette opportunité pour rappeler l’importance des fruits et légumes et de leur rôle de modèle auprès de leurs enfants.

Top page

What activities to change students’ physical environment did you do?

Top page

What other activities did you do?

Top page

What opportunities for feedback did you put in place?

Top page